JavaScript is required
chevron-leftAlle werkgebieden

Marketing & Communicatie

Ben jij op de hoogte van de nieuwste marketing- en communicatietrends en weet jij strategieën om te zetten in middelen?

Ben jij als marketeer goed in de vraag van de markt koppelen aan de dienstverlening van een bedrijf? Dan zien we je graag ons team Marketing & Communicatie versterken! Door onderzoek te doen ontdek je wat klanten willen, hoe concurrenten iets doen en wat voor onze locatie belangrijk is.

Pedagogisch Specialist

Als Pedagogisch Specialist ben je een belangrijke ambassadeurs van onze pedagogische visie. Je bent een inhoudelijk expert als het gaat om de ontwikkeling van kinderen én coachen zit in je bloed. Dankzij jouw kennis van ontwikkelingsfases en ontwikkelingsgebieden van kinderen ben je een goede sparringpartner voor onze pedagogisch coaches.

media item image

Pedagogisch coach

Als pedagogisch coach speel je een belangrijke rol bij het bevorderen van deskundigheid van pedagogische medewerkers. Je ondersteunt en coacht pedagogische medewerkers bij het uitvoeren van ons pedagogisch beleid in de praktijk. Dit doe je o.a. door coaching op de groep, coachen met videobeelden en het geven van inspiratiebijeenkomsten. Daarnaast kunnen pedagogische medewerkers bij jou terecht met pedagogische vragen. Jij ondersteunt de locatiemanager bij het optimaliseren van de pedagogische kwaliteit op de locatie.

Andere werkgebieden

Toch een kijkje nemen bij een andere afdeling? Bekijk hieronder welke afdelingen je nog meer aanspreken.

Alle werkgebiedenchevron