JavaScript is required
chevron-leftAlle werkgebieden

Locatiemanager

Run je locatie alsof het je eigen onderneming is! Als locatiemanager kan je je uiteenlopende talenten kwijt.

Als locatiemanager geef je op een inspirerende manier leiding aan pedagogisch medewerkers en samen zorgen jullie ervoor dat de locatie tiptop in orde is en ouders tevreden zijn over de zorg van hun meest waardevolle bezit.

Hoe ziet jouw dag er uit?

Op een inspirerende manier geef je leiding aan pedagogisch medewerkers op een locatie met veel groeipotentie. Je zorgt dat jouw locatie tiptop in orde is en ouders tevreden zijn over de zorg die jouw team verleent aan hun waardevolste bezit. In de contacten met (nieuwe) ouders en betrokkenen in de buurt vertegenwoordig je Partou. Je geeft anderen het gevoel dat ze voor kinderopvang bij jouw vestiging aan het goede adres zijn.

Assistent Locatiemanager

Bij Partou staat ontwikkeling centraal. Wij hebben regelmatig een interne vacature voor Assistent Locatiemanager. Een mooie doorgroeimogelijkheid voor onze interne Pedagogische Medewerkers die toe zijn aan een nieuwe stap. Als assistent locatiemanager speel je een cruciale rol in het creëren van een geweldige omgeving voor kinderen om te groeien, leren en plezier te hebben. Je zult nauw samenwerken met de locatiemanager om ervoor te zorgen dat alles op rolletjes loopt. Van het coördineren van dagelijkse activiteiten tot het ondersteunen van het team en het waarborgen van de veiligheid van de kinderen, je bent echt een belangrijke speler in het succes van de locatie. Als je Assistent Locatiemanager wordt dan neem je automatisch deel aan de interne opleiding "van Pedagogisch Medewerkers naar Assistent Locatiemanager". Wil je meer weten over wat deze opleiding inhoud? Neem een kijkje op de routekaart.

Andere werkgebieden

Toch een kijkje nemen bij een andere afdeling? Bekijk hieronder welke afdelingen je nog meer aanspreken.

Alle werkgebiedenchevron