JavaScript is required
chevron-leftAlle werkgebieden

Pedagogisch medewerker

Als pedagogisch medewerker kun je op een buitenschoolse opvang, kinderdagverblijf, peuteropvang of een kindcentrum aan het werk. Welke opvangsoort je ook kiest, bij allemaal staan persoonlijke aandacht en plezier hebben voorop.

Als pedagogisch medewerkers kun je op een buitenschoolse opvang, kinderdagverblijf, peuteropvang of een kindcentrum aan het werk. Welke opvangsoort je ook kiest, bij allemaal staat persoonlijke aandacht en plezier hebben voorop. Dit geldt niet alleen voor de kinderen maar ook voor onze collega’s. Daarom zijn we continu bezig met de ontwikkeling van de kinderen en van onze collega’s. Zo organiseren we activiteiten als een workshop rappen, de peuter 2-daagse of het maken van een film voor het UNICEF Kinderrechten filmfestival.

Ruimte voor jouw ontwikkeling

Pedagogisch medewerkers creëren bij Partou niet alleen een warme, veilige omgeving voor kinderen. Ook voor elkaar! Dat heb je nodig om te groeien. Je kunt bij ons kiezen uit interne, externe en online trainingen en workshops en bijvoorbeeld een cursus bhv. Ontwikkel jij je het liefst door met anderen te werken, dan kun je ook nieuwe kennis en ervaring opdoen door een stagiair te begeleiden! Ga je aan de slag als nieuwe collega, dan leren we je alles wat je over Partou moet weten door onze onboarding. Heb jij talenten die jou uniek maken? Onze locatiemanagers houden deze goed in de gaten, zodat ze jou extra stimuleren in je ontwikkeling.

Volg onze opleiding tot baby-expert

Iedere baby is uniek en heeft een eigen ritme van eten, spelen en slapen. Werk jij als pedagogisch medewerker het liefst met deze kleintjes, dan krijg je van ons de interne opleiding tot baby-expert cadeau. Je start binnen het jaar met de interne babyspecialist opleiding, zodat je snel en effectief het verschil maakt in de ontwikkeling van baby’s. Je leert alles over de ontwikkeling van baby’s: hoe de hersenen zich ontwikkelen, welk effect dat heeft op hun gedrag, en bijvoorbeeld hoe je groei stimuleert met spelletjes en activiteiten.

Wat we pedagogisch medewerkers nog meer bieden

Naast onze cultuur en ruimte voor je eigen ontwikkeling, maken een aantal andere factoren het prettig om bij ons te werken: 

  • Ondersteuning door pedagogisch experts op ons servicekantoor.

  • Je bespaart geld met onze collectieve zorgverzekering.

  • Salaris conform de cao kinderopvang.

  • De mogelijkheid tot een flexibel contract.

  • Een VIP-dag met alle andere nieuwe collega’s + goede inwerkbegeleiding.

  • Veel ruimte voor eigen inbreng, visie en ideeën.

  • Heb je zelf kinderen? Lucky you! Want dan heb je ook nog recht op korting op Partou-kinderopvang. Je eigen kinderen krijgen ook nog eens voorrang.

Ben jij benieuwd naar het werken bij ons label Koningskinderen of label Kindervilla wereld?

Op deze werkenbij-website vind je alle vacatures die Partou biedt. Heb je niet de juiste vacature gevonden? Kijk ook eens bij Koningskinderen. Dit is het label dat valt onder de vlag van KidsFoundation. Samen maken we ons sterk voor de best gewaardeerde kinderopvang van Nederland. De kinderopvanglocaties van Koningskinderen dragen allemaal een sprookjesnaam en zijn gehuisvest in tot de verbeelding sprekende panden. Neem ook zeker een kijkje bij de Kindervilla Wereld. Dit is het label dat vanaf april 2023 valt onder de vlag van KidsFoundation. Samen maken we ons sterk voor de best gewaardeerde kinderopvang van Nederland. Op de kinderopvanglocaties van KinderVilla Wereld kunnen wij kinderen een groene omgeving bieden. Je vindt KinderVilla Wereld in Noordwijk en Heemstede waar de kinderen veel leren over dieren die in de tuin leven en ze dagelijks op ontdekkingsreis gaan in de tuin.

Nieuwste vacatures

Benieuwd naar vacatures die passen bij deze afdeling en functies? Bekijk hieronder de nieuwste vacatures.

Alle vacatureschevron

Andere werkgebieden

Toch een kijkje nemen bij een andere afdeling? Bekijk hieronder welke afdelingen je nog meer aanspreken.

Alle werkgebiedenchevron