JavaScript is required
chevron-leftAlle werkgebieden

Flex pedagogisch medewerker

Binnen Partou hebben wij een nieuw opgetuigd FIP Team, dit staat voor Flexibele Inzet Partou. Binnen dit team hebben medewerkers de vrijheid om zelf te bepalen waar en wanneer je werkt.

Als pedagogisch medewerker in ons FIP Team, oftewel het team Flexibele Inzet Partou, krijg jij de vrijheid om zelf te bepalen wanneer je wilt werken. Zo ben jij de regisseur van je eigen werkweek. Deze unieke flexibiliteit biedt jou de mogelijkheid om een goede balans te vinden tussen werk en privé. Wil jij tijd vrij kunnen maken voor je gezin of wil je studeren naast je werk? Wij geven jou hiervoor graag de ruimte!

Wat houdt het FIP-team in?

Als onderdeel van het FIP-team geef jij aan welke dag en hoeveel uren jij wilt werken per week. Wil jij de ene week drie dagen werken en de andere week twee dagen? Geen probleem!

Als flexibele pedagogisch medewerker werk jij de uren die jij wilt werken binnen een bepaalde regio. Dit betekent dat jij niet vast op één groep gaat werken. Het kan voorkomen dat je de ene dag het op kdv werkt en de andere dag op de bso. Zo is écht geen dag hetzelfde!

werkgebeied cover afbeelding

Perfecte match?

UtrechtRotterdam
werkgebeied cover afbeelding

Bekijk ook eens

den HaagSliedrecht

Nieuwste vacatures

Benieuwd naar vacatures die passen bij deze afdeling en functies? Bekijk hieronder de nieuwste vacatures.

Alle vacatureschevron

Andere werkgebieden

Toch een kijkje nemen bij een andere afdeling? Bekijk hieronder welke afdelingen je nog meer aanspreken.

Alle werkgebiedenchevron