JavaScript is required
chevron-leftAlle werkgebieden

Pedagogisch flexmedewerker

Binnen Partou hebben wij een nieuw FIP-team, dit staat voor Flexibele Inzet Partou. Werk je binnen dit team, dan heb je alle vrijheid om zelf te bepalen waar en wanneer je werkt.

Als pedagogisch medewerker in ons FIP-team (Flexibele Inzet Partou), krijg jij de vrijheid om zelf te bepalen wanneer je wilt werken. Zo ben jij de regisseur van je eigen werkweek. Deze unieke flexibiliteit biedt jou de mogelijkheid om een goede balans te vinden tussen werk en privé. Wil jij tijd vrij kunnen maken voor je gezin of wil je studeren naast je werk? Wij geven jou hiervoor graag de ruimte!

media item image
quote

De ene dag studeer ik en de andere dag werk ik als pedagogisch flexmedewerker. Wekelijks pas ik mijn beschikbaarheid aan. Daardoor is het goed te combineren met mijn studie.

Pedagogisch flexmedewerker

Emma (21)

Wat is het FIP-team?

Als onderdeel van het FIP-team geef jij aan welke dag en hoeveel uren jij wilt werken per week. Wil jij de ene week drie dagen werken en de andere week twee dagen? Geen probleem!

Als flexibele pedagogisch medewerker werk jij de uren die jij wilt werken binnen een bepaalde regio. Dit betekent dat jij niet vast op één groep gaat werken. Het kan voorkomen dat je de ene dag het op een kinderdagverblijf werkt en de andere dag op de bso. Zo is écht geen dag hetzelfde!

Werken in de buurt

Je start in het FIP-team bij jou in de buurt. Hier draai je mee op verschillende locaties. Zo werk je lekker dichtbij huis.

media item image
quote

Geen werkdag is hetzelfde. Verschillende locaties, diensten, collega’s en kinderen. Zo kunnen we van elkaar blijven leren.

Pedagogisch flexmedewerker

Issam (52)

werkgebeied cover afbeelding

Perfecte match?

Alle vacatures

Andere werkgebieden

Toch een kijkje nemen bij een andere afdeling? Bekijk hieronder welke afdelingen je nog meer aanspreken.

Alle werkgebiedenchevron