Werken en leren bij Partou

Wil jij bijdragen aan de toekomst en is het werken met kinderen echt iets voor jou? Met diverse in- en externe opleidingen én een Partou Academie hebben wij vast een mogelijkheid voor jou.

Lees verder

Het volgen van een BBL-traject

Wanneer je start met een BBL-traject bij Partou ga je werken en leren tegelijk. In een periode van 12 maanden tijd behaald jij je MBO 3 of 4 diploma en mag je werken als (Gespecialiseerd) Pedagogisch Medewerker.

Tijdens je BBL opleiding ga je minimaal 16 uur aan de slag op het kinderdagverblijf en/of de buitenschoolse opvang. Daarnaast ga je 1 dag per week naar school. Wij werken met speciale Partou klassen; extra leuk want je werkt allemaal voor dezelfde organisatie! Partou betaalt de opleidingskosten, wanneer je start dan teken je een studieovereenkomst. Je ontvang een salaris conform de CAO Kinderopvang (instroomschaal 5 trede 9). Wanneer je de opleiding succesvol hebt afgerond hangen we de slingers op en strooien we met confetti want dan ben JIJ officieel (Gespecialiseerd) Pedagogisch Medewerker bij Partou.

De klassen voor juni 2022 zijn gevuld. Alle sollicitaties worden geplaatst in de talentpool voor de klassen van september 2022.

Alle BBL vacatures
Start jij met een opleiding bij Partou, dan maken onze vrolijke collega's Sheron en Wendy jouw contract in orde!

Partou als werkleerbedrijf

Naast de BBL-trajecten investeren wij ook graag op andere manieren in (nieuwe) medewerkers. Zo kun je aan de slag als HBO student, pedagogisch medewerker in ontwikkeling of BOL stagiair.
Werken als HBO-student

Met een HBO opleiding kun je ook werken op het kinderdagverblijf en/of de buitenschoolse opvang. Afhankelijk van de opleiding en het aantal behaalde studiepunten, mag jij aan de slag. Heb je bijvoorbeeld 50% van het totaal aantal studiepunten behaald van de Pabo, ALO of Pedagogiek, dan mag je werken op de buitenschoolse opvang.

Pedagogisch medewerker in ontwikkeling

Het behalen van een aanvullend bewijs kan ervoor zorgen dat jij (weer) aan de slag kunt in de kinderopvang. Heb jij een opleiding die voorheen bevoegdheid gaf om te mogen werken in de kinderopvang maar nu niet meer? Of mag je wel op de buitenschoolse opvang werken maar wil je ook graag aan de slag met de allerkleinsten op het dagverblijf? Wij kijken graag samen met jou naar de mogelijkheid om een aanvullend bewijs te behalen.

Stage lopen tijdens een opleiding

Wanneer je een MBO BOL opleiding volgt, bijvoorbeeld Pedagogisch werk of Sport en bewegen, hebben wij mogelijk een stageplek voor je. Dit kan op de groep zijn op een van onze locaties of op het servicekantoor in Vianen.

Voor de actuele stageplaatsen verwijzen we je graag door naar www.stagemarkt.nl

Partou Academie

De Partou Academie is er voor alle medewerkers bij Partou, want nieuwsgierig blijven en jezelf ontwikkelen op professioneel én persoonlijk vlak vinden wij belangrijk. Met trots presenteren we dan ook het complete aanbod van de Partou Academie.

Er staan prachtige trainingen, opleidingen en inspiratiesessies klaar. Van opleiding tot workshop, van podcast tot e-learning. Wil je een kijkje nemen? Hier vind je ons interne opleidingsaanbod.

Contact

Heb je vragen over een BOL stageplek of het volgen van een BBL-opleiding? Onze enthousiaste praktijkopleiders helpen je graag verder! Je kunt hen bereiken via bpv@partou.nl

Mail ons