Doe de diplomacheck!
Check diploma

Het volgen van een BBL-traject

Wanneer je start met een BBL-traject bij Partou ga je werken en leren tegelijk. In een periode van 12 maanden tijd behaal jij je MBO 3 of 4 diploma en mag je werken als (Gespecialiseerd) Pedagogisch Medewerker.

Tijdens je BBL opleiding ga je minimaal 16 uur aan de slag op het kinderdagverblijf en/of de buitenschoolse opvang. Daarnaast ga je 1 dag per week naar school. Wij werken met speciale Partou klassen; extra leuk want je werkt allemaal voor dezelfde organisatie! Partou betaalt de opleidingskosten, wanneer je start dan teken je een studieovereenkomst. Je ontvang een salaris conform de CAO Kinderopvang (instroomschaal 5 trede 9). Wanneer je de opleiding succesvol hebt afgerond hangen we de slingers op en strooien we met confetti want dan ben JIJ officieel (Gespecialiseerd) Pedagogisch Medewerker bij Partou.

We starten in begin 2023 met nieuwe interne BBL groepen, heb je belangstelling? Houd onze website dan in de gaten, zeer binnenkort zullen we de beschikbare vacatures openzetten. De eerste vacatures staan online.

Meer informatie over ons BBL traject

Wij geven antwoord op de meest gestelde vragen van ons BBL traject. Nieuwsgierig? Vul hieronder je contactgegevens in, en wij sturen je een e-mail!

Versturen
Start jij met een opleiding bij Partou, dan maken onze vrolijke collega's Sheron en Wendy jouw contract in orde!

Partou als werkleerbedrijf

Naast de BBL-trajecten investeren wij ook graag op andere manieren in (nieuwe) medewerkers. Zo kun je aan de slag als HBO student, pedagogisch medewerker in ontwikkeling of BOL stagiair.

Werken als HBO-student

Met een HBO opleiding kun je ook werken op het kinderdagverblijf en/of de buitenschoolse opvang. Afhankelijk van de opleiding en het aantal behaalde studiepunten, mag jij aan de slag. Heb je bijvoorbeeld 50% van het totaal aantal studiepunten behaald van de Pabo, ALO of Pedagogiek, dan mag je werken op de buitenschoolse opvang.

Pedagogisch medewerker in ontwikkeling

Het behalen van een aanvullend bewijs kan ervoor zorgen dat jij (weer) aan de slag kunt in de kinderopvang. Heb jij een opleiding die voorheen bevoegdheid gaf om te mogen werken in de kinderopvang maar nu niet meer? Of mag je wel op de buitenschoolse opvang werken maar wil je ook graag aan de slag met de allerkleinsten op het dagverblijf? Wij kijken graag samen met jou naar de mogelijkheid om een aanvullend bewijs te behalen.

Stage lopen tijdens een opleiding

Wanneer je een MBO BOL opleiding volgt, bijvoorbeeld Pedagogisch werk of Sport en bewegen, hebben wij mogelijk een stageplek voor je. Dit kan op de groep zijn op een van onze locaties of op het servicekantoor in Vianen.

Voor onze actuele stageplaatsen verwijzen we je graag door naar stagemarkt, klik eenvoudig hieronder op de button.

Partou Academie

De Partou Academie is er voor alle medewerkers bij Partou, want nieuwsgierig blijven en jezelf ontwikkelen op professioneel én persoonlijk vlak vinden wij belangrijk. Met trots presenteren we dan ook het complete aanbod van de Partou Academie.

Er staan prachtige trainingen, opleidingen en inspiratiesessies klaar. Van opleiding tot workshop, van podcast tot e-learning. Wil je een kijkje nemen? Hier vind je ons interne opleidingsaanbod.

Lees meer over jouw nieuwe start in de kinderopvang

Wil jij je graag werken in kinderopvang, maar zit je nog met vragen? Download hier onze informatiegids waarin wij je uitgebreid meenemen in jouw nieuwe start!

Versturen