JavaScript is required

Partou is B Corp-gecertificeerd*, wat betekent dat?

Ontdek hoe onze medewerkers zich inzetten voor een betere wereld

Als grote kinderopvangorganisatie in Nederland dragen we graag bij aan een betere wereld voor elk kind en de samenleving als geheel. Mede door het enthousiasme en de inzet van onze medewerkers kunnen we dit waarmaken. Samen leggen wij dagelijks de basis voor een samenleving waarin gelijke kansen voor iedereen, sociale samenhang en duurzaamheid vanzelfsprekend zijn. En voor de ontwikkeling van een zelfbewuste en veerkrachtige nieuwe generatie.

B Corp in de praktijk

B Corp is een wereldwijde beweging van bedrijven die een positief effect willen hebben op de wereld en daar transparant over communiceren. Bij Partou brengen we dat op verschillende manieren in de praktijk. Zo is onze kinderopvang eigenlijk een mini-maatschappij, waar kinderen met leeftijdsgenootjes belangrijke vaardigheden ontwikkelen voor hun rol in de wereld van morgen. We besteden veel aandacht aan gezonde voeding, sociale verbondenheid, verantwoordelijkheid voor elkaar en duurzaamheid. En stimuleren de kinderen om hun stem te laten horen; respectvol, empathisch en inclusief.

We werken al langer aan verantwoord en transparant ondernemen, op onze locaties en binnen onze organisatie als geheel, en publiceren sinds 2019 jaarlijks een maatschappelijk verslag. Hierin lees je alles over wie we zijn en wat we allemaal doen.

Voordelen van werken bij een B Corp

Naast de zorg voor kinderen vormen onze medewerkers ook een heel belangrijk onderdeel van verantwoord en duurzaam ondernemen. Zo doen we veel om de gezondheid en vitaliteit van onze medewerkers te ondersteunen. Met aantrekkelijke kortingen op een sportabonnement of fiets, bijvoorbeeld, maar ook met hulp bij het vinden van een goede balans tussen werk en privé als dat nodig is. Alles om ervoor te zorgen dat jij lekker in je vel zit.

En, net als de kinderen, bieden we onze medewerkers ook graag de gelegenheid om te groeien. Op professioneel én persoonlijk gebied. Met uiteenlopende (gratis) trainingen via onze eigen Partou Academy.

Heb je zelf kinderen? Dan hebben we nog een fijn voordeel voor je; de Kinderopvang Eigen Personeel-regeling, waarbij je korting krijgt op je opvang bij Partou. Hoe fijn is dat!

*De B Corp-certificering geldt alleen voor Partou Nederland.

media item image
quote

We zijn bij Partou écht bezig met de toekomst.

Projectleider Duurzaamheid

Ursula Kamsteeg

werkgebeied cover afbeelding

Nieuwsgierig?

Verhaal UrsulaRol in wijken