Partou familie

Iedere dag opnieuw zien ruim 9.093 medewerkers ongeveer 66.697 kinderen opgroeien op meer dan 994 Partou locaties. Samen zorgen de medewerkers op al onze locaties voor een fijne, vertrouwde omgeving voor zowel kinderen en ouders als voor collega’s.

Lees verder

Maar weet je wat wij het allerbelangrijkste vinden? Liefde voor kinderen, persoonlijke aandacht, ruimte om vriendjes te maken en de kinderen zien spelen en groeien.

KidsFoundation (o.a. Smallsteps kinderopvang) en Partou kinderopvang hebben hun krachten gebundeld. We gaan samen verder als één organisatie: het nieuwe Partou. In de loop van 2021 ga je daar steeds meer van zien. In ons beleid, onze (toekomst)visie én op onze locaties.

Jouw talent helpt generaties verder

Is het jouw passie om met kinderen te werken en vind jij het net zo belangrijk als wij om een bijdrage te leveren aan de ontwikkeling van onze kinderen? Dat kan in één van onze 946 kinderdagverblijven, buitenschoolse opvang of peuteropvang locaties.

Op welke locatie je ook werkt, liefde voor kinderen is het belangrijkste. Je ziet kinderen vallen, opstaan en weer doorgaan. Groeien en ontwikkelen. Daar gaat het om. Dat geldt voor zowel de kinderen als voor jezelf.

Vanzelfsprekend ben jij ook heel belangrijk voor ons! Hoewel het geen geheim is dat je hard werkt in een kinderopvang, is plezier hebben met je collega’s en elkaar af en toe een schouderklopje geven ook heel belangrijk.

Samen met Judith van Talent Acquisition bespreek je waar jij blij van wordt in je werk

Samen... spelen, zorgen en groeien

Samen zorgen

Bij Partou zorgen we voor elkaar. Elk kind krijgt tijd en aandacht van betrokken, professionele medewerkers. Waardoor iedereen zich op de groep thuis voelt, gezien en gehoord.

Samen spelen

Bij Partou staat plezier voorop. Samenspel prikkelt de fantasie en stimuleert kinderen om hun talenten te ontdekken. Met een zorgzame basis, volop aandacht voor elkaar en een speelse aanpak geven we Partou een heel eigen, herkenbare uitstraling.

Samen groeien

Bij Partou ligt het accent op samen groeien. Kinderen vormen een groep. Waarin alle ruimte is om je samen te ontwikkelen en van elkaar te leren. Ieder kind krijgt in de groep een plek waar hij volledig tot zijn recht komt en vriendjes kan maken.

We zorgen voor
kinderen
Samen met
collega's
Dit doen we op
locaties