JavaScript is required
chevron-leftAlle werkgebieden

Customer support

Op de Customer Support ben je het visitekaartje van Partou. Je speelt een belangrijke rol in de klanttevredenheid van ouders en zorgt ervoor dat elk kind een fijn plekje krijgt op onze kinderopvang.

Customer support snapt waar de ouders van de kinderen die Partou verzorgt mee te maken hebben. Wij zijn goed in het vertalen van hun wensen en behoeften naar onze bedrijfsprocessen en diensten. Dagelijks zetten wij ons in om onze klant tevreden te stellen. Dit doen vanuit onze vijf subafdelingen.

Klantenservice

Op de klantenservice zijn wij het eerste aanspreekpunt voor ouders. Wij zorgen ervoor dat ouders antwoord krijgen op al hun vragen over bijvoorbeeld het ouderportaal, de uren of over onze algemene voorwaarden. Achter de schermen handelen we de bijbehorende administratie af.

Planning

Op de afdeling planning zorgen wij, samen met de locatiemanager, voor een optimale kindplanning. Dit kan een flinke puzzel zijn want wij plannen wel 6.000 duizend kinderen. Een leuke uitdaging dus waarin je veel contact hebt met zowel de ouders als met de verschillende locaties.

Debiteuren

Onder het motto ‘boter bij de vis’ zorgen wij ervoor dat de factuur tijdig en kloppend aan de ouders wordt verstuurd én natuurlijk ook wordt betaald. De meeste ouders maken gebruik van automatische incasso en daarnaast gebruiken wij moderne technieken zoals iDEAL linkjes en Tikkies. Kunnen ouders (tijdelijk) niet betalen, dan denken we op een warme maar zakelijke manier mee ze mee over een passende oplossing zodat de opvang door kan gaan.

IT Business Support

Op de afdeling IT Business Support zijn we verantwoordelijk voor alle systemen: vanaf het organiseren van de kinderopvang door de ouders tot aan de verwerking van een optimale personeelsplanning. Wij zorgen voor continuïteit, functioneel beheer, optimalisatie en ontwikkeling. Zo zorgen wij ervoor dat elk systeem gebruiksvriendelijk is en optimaal kan worden ingezet.

Andere werkgebieden

Toch een kijkje nemen bij een andere afdeling? Bekijk hieronder welke afdelingen je nog meer aanspreken.

Alle werkgebiedenchevron