JavaScript is required
chevron-leftAlle werkgebieden

IT

Zet jij graag je kennis van computers en technologie in om het werk voor anderen makkelijker te maken?

Met meer dan 9000 werknemers, veel computers en tablets en allerlei systemen, kunnen we niet zonder de afdeling ICT. Dat vraagt om een modern, hightech en schaalbaar ICT landschap, waarin beschikbaarheid, betrouwbaarheid, privacy en security vereisten zijn. Onze ICT afdeling waarborgt de continuïteit van Partou op ICT gebied. Dit doen wij binnen de werkgebieden applicatiebeheer, systeembeheer en de servicedesk.

Systeembeheer

De systeembeheerders werken samen met 5 professionele collegas aan een optimaal ingerichte, veilige en beheerde ICT infrastructuur. De afdeling krijgt veel te maken met de nieuwste ontwikkelingen in de ICT op gebied van identity&access management, two-factor-authentication, provisioning, zero trust security, endpoint management, hybrid cloud, platform as a service en virtual data center.

Applicatiebeheer

Onze applicatiebeheerders bekleden een brugfunctie tussen de gebruikers en ICT. Wij weten als geen ander de functionele eisen en wensen van de gebruikers te vertalen naar applicaties die optimaal aansluiten op het bedrijfsproces. In de veranderende omgeving van Partou zorgt de applicatiebeheerder voor een verbetering in kwaliteit van de ICT dienstverlenging en de tevredenheid van de gebruikers.

ICT Servicedesk

Op de servicedesk werken wij met 8 enthousiaste collega's. Dagelijks zetten wij ons in om de operatie de beste ICT ondersteuning te bieden. De servicedesk is het eerste aanspreekpunt voor voor onze medewerkers en leveranciers over het ICT landschap. Wij zorgen voor de eerste ontvangst van ICT gerelateerde zaken, verwerking en oplossing van klachten, wensen, informatieverzoeken en storings-meldingen. De binnenkomende vragen zijn heel divers en de oplossing is niet altijd standaard. Dat maakt werken op de servicedesk leuk, leerzaam en uitdagend!

Nieuwste vacatures

Benieuwd naar vacatures die passen bij deze afdeling en functies? Bekijk hieronder de nieuwste vacatures.

Alle vacatureschevron

Andere werkgebieden

Toch een kijkje nemen bij een andere afdeling? Bekijk hieronder welke afdelingen je nog meer aanspreken.

Alle werkgebiedenchevron