JavaScript is required

Waarom overstappen naar de kinderopvang een goede carrièrekeuze is

label

Artikelen

calendar

media item image

écht impact heeft? Overweeg dan de kinderopvang. Werken in de kinderopvang heeft veel voordelen en kan een verrijking zijn voor zowel je persoonlijke als professionele leven. Hier zijn een paar redenen waarom een overstap naar de kinderopvang een slimme zet kan zijn.

Een betekenisvolle impact 

In de kinderopvang heb je elke dag de kans om een positieve invloed te hebben op jonge levens. De vroege kinderjaren zijn cruciaal voor de ontwikkeling van een kind, en jij kunt bijdragen aan een stevige basis voor hun toekomstige groei en succes. Onze kinderopvang is als een mini-maatschappij waarin kinderen spelenderwijs, veilig en vertrouwd de wereld ontdekken. Hier ontwikkelen ze met leeftijdsgenoten belangrijke vaardigheden voor hun rol in de wereld van morgen. Zo leggen wij de basis voor een samenleving waarin iedereen gelijkwaardig is, ieders bijdrage wordt gewaardeerd en duurzaamheid vanzelfsprekend is. 

Flexibiliteit in werktijden 

De kinderopvang heeft flexibele werktijden die passen bij verschillende levensstijlen en voorkeuren. Of je nu voorkeur geeft aan een parttime rol of onregelmatige uren zoekt die beter bij je gezinsleven passen, de kinderopvang kan aan je behoeften voldoen. 

Professionele ontwikkeling 

Er zijn voldoende mogelijkheden voor (zelf)ontwikkeling. Bij Partou bieden wij alle medewerkers de Partou Academie aan. Hierin zijn meer dan 600 trainingen en cursussen terug te vinden. Van het vergroten van jouw werkgeluk, yogalessen, tot een podcast over vitaliteit.  

Persoonlijke voldoening 

Naast een goed salaris geeft werken in de kinderopvang dagelijkse persoonlijke voldoening. Dit maakt de kinderopvang uniek. Het zien groeien en ontwikkelen van kinderen waar je direct mee werkt, geeft een uniek gevoel van voldoening. 

Overweeg je een overstap naar de kinderopvang? 

Als je op zoek bent naar een carrière die uitdagend is én waar je echt een verschil kunt maken, dan is de kinderopvang misschien wel de perfecte keuze voor jou. Bij Partou bieden we een ondersteunende gemeenschap en de middelen om je carrière in de kinderopvang te starten en te laten groeien.  

Werkgebieden

Toch een kijkje nemen bij een andere afdeling? Bekijk hieronder welke afdelingen je nog meer aanspreken.

Alle werkgebiedenchevron