JavaScript is required

Collega's in de spotlight: Jesse

label

PM magazine

calendar

media item image

Partou telt duizenden medewerkers die allemaal uniek zijn. Iedereen neemt zijn eigen talenten en ervaring mee. Zeker ook onze zij-instromers! Waarom die carrièreswitch? Wat neem jij mee? En hoe vind je het bij Partou?

Wie ben je?

Jesse Vermeire (23) volgde een design-opleiding. Maar rsi-problemen dwongen hem om na te denken over een ander pad. Hij is nu heel gelukkig als bbl-student op de bso van Partou Duijvsteijnstraat in Voorburg.

“Toen duidelijk werd dat ik moest stoppen met design, ben ik gaan nadenken welke andere beroepen bij mij zouden passen. Ik ging altijd al goed om met kinderen en maak graag samen muziek. Bovendien heb ik goede herinneringen aan de bso waar ik zelf vroeger zat. Het bleek een schot in de roos. Vroeger maakte ik video’s voor grote YouTubers en entertainde op die manier kinderen. Nu kan dat in de groep door de kinderen één-op-één ‘in het echt’ te entertainen."

Pure levensvreugde

"Ik combineer het werk met mijn studie; dat is best zwaar. Al komt de stress vooral van de schooltaken, op de bso vind ik alles geweldig. Ik voel grote liefde voor het vak. Het is geweldig om te zien hoe de kinderen zichzelf kunnen verbazen door meer te kunnen dan ze denken. De oprechte pret die je dan in de ogen van de kinderen kan zien zorgt bij mij voor pure levensvreugde en passie. Ik doe er dan ook alles aan om die momenten te creëren.

De kennis die ik op mijn vorige opleiding en werk opdeed, kan ik ook op de bso goed gebruiken. Momenteel ben ik fotolijstjes aan het maken met een 3D-printer. Ik speel gitaar, piano, ukelele en harmonica met de kinderen. En ik wil video’s met ze gaan maken. Dit laat zien hoe ik mijn passies en vaardigheden van mijn vorige werk gebruik om de kinderen een creatieve en muzikale leerervaring te bieden op de bso.”

werkgebeied cover afbeelding

Informatie bbl-opleiding

meer informatie

Relevante vacatures

Benieuwd naar vacatures die passen bij dit verhaal? Bekijk hieronder de relevante vacatures.

Alle vacatureschevron

Werkgebieden

Toch een kijkje nemen bij een andere afdeling? Bekijk hieronder welke afdelingen je nog meer aanspreken.

Alle werkgebiedenchevron