JavaScript is required

bbl 3 en bbl 4-opleiding pedagogisch medewerker

Word pedagogisch medewerker met onze praktische bbl-opleiding. Werk, leer en ontwikkel vaardigheden voor de kinderopvang.

Wil jij graag werken met kinderen? Dan is onze bbl-opleiding tot pedagogisch medewerker jouw kans op een toffe baan in de kinderopvang! Met onze speciale Partou-klassen op een opleidingslocatie bij jou in de buurt, leer je alles over werken als pedagogisch medewerker. En doordat jij en je medestudenten allemaal voor dezelfde organisatie werken, kan je elkaar ook helpen als dat nodig is. De bbl-opleiding bieden wij aan op mbo 3 en mbo 4 niveau. Afhankelijk van jou vooropleiding en de wens die jij zelf hebt, bepalen wij samen op welk niveau je de opleiding volgt.

Informatie over de opleiding

De bbl-opleiding pedagogisch medewerker duurt één jaar. De opleiding bestaat uit praktijk en theorie. Je gaat één dag(deel) in de week naar school, waar je alles leert over het werk als pedagogisch medewerker. Je leert hoe je de ontwikkeling van kinderen kunt stimuleren, welke behoefte elk kind heeft en hoe jij hier activiteiten voor kunt inzetten. Deze kennis breng je vervolgens direct in praktijk. Je werkt minimaal 16 uur per week mee op een bso of 24 uur per week op een kdv.

Meer weten over de bbl-opleiding

Werken en leren als pedagogisch medewerker bij Partou. We kunnen begrijpen dat je met veel vragen zit. Wij nemen je mee in de belangrijkste zaken, want wat komt er zoal bij kijken? Lees je mee?

werkgebeied cover afbeelding

Evaringen van medewerkers

Verhaal JesseVerhaal Jolanda

Benieuwd naar onze vacatures?

Ontdek al onze nieuwste bbl vacatures

Alle bbl vacatureschevron
Partou shape icon backgroundcalculate

Wat ga je verdienen?

Wil je weten wat je gaat verdienen als je bij Partou aan de slag gaat als pedagogisch medewerker? Vul snel de salarischeck in met jouw gewenste uren en jaren ervaring en je komt achter je bruto maandsalaris.

Partou shape icon backgroundcirclecheck

Doe de diplomacheck!

Wil je weten of jouw diploma kwalificeert voor de functie van pedagogisch medewerker? Of dat je wellicht al met een aanvullend bewijs bij ons aan de slag mag? Vul jouw diplomanaam in en ontdek het gelijk.

Wil jij meer informatie over onze bbl-opleiding?

Heb je vragen? Stel ze gerust en stuur een berichtje naar ons via de mail.

Partou shape icon backgroundlove

We zorgen voor

0

kinderen

Partou shape icon backgroundholdhand

Samen met

0

collega's

Partou shape icon backgroundhome

Dit doen we op

0

locaties