JavaScript is required
chevron-leftAlle werkgebieden

Regio management

Werkgeluk, trots en passie voor het mooie vak Kinderopvang.

Als regio managementteam streven wij naar regio's waar werkgeluk, trots en passie voor het mooie vak Kinderopvang, de belangrijkste factoren. Daarnaast worden werkgeluk, transparantie en betrokkenheid als (zeer) goed gewaardeerd.

Regiodirecteur

De werkgebieden van Partou zijn onderverdeeld in zes regio's met elk hun regiodirecteur. Als regiodirecteur ben je verantwoordelijk voor kwaliteit, rentabiliteit en het realiseren van de doelstellingen van jouw regio. Dat doe je samen met een club betrokken en gemotiveerde medewerkers. Tevreden medewerkers zijn immers de sleutel tot succes in deze zeer mensgerichte sector. Daarnaast stimuleer je lokale initiatieven die passen binnen de ondernemingsdoelstellingen en lever je een bijdrage aan organisatie brede initiatieven en projecten.

Operationeel Manager

Als operationeel manager geef je leiding aan een team locatiemanagers, die ieder verantwoordelijk zijn voor één of meerdere opvanglocaties. Vanuit het regioplan, dat de leidraad is, ondersteun jij de locatiemanagers om hun leiderschap verder te ontwikkelen en ze te laten groeien in hun functie. Dit alles om op locatie(s) de beste kinderopvang te bieden. Naast de samenwerking met je interne collega's, ben jij in jouw regio een bekend gezicht voor externe relaties. Zo ga je regelmatig op bezoek bij het bestuur van de basisscholen waarmee onze locaties samenwerken, bij de gemeenten en andere externe belanghebbenden.

Kwaliteitsmanager

De kwaliteitsmanagers van Partou werken intensief samen met de regiodirecteur en het managementteam van de verschillende regio's. Kwaliteitsmanagers dragen rechtstreeks bij aan ons doel "zorg dragen voor het verhogen van de pedagogische kwaliteit op de locaties en een veilige omgeving". Dit doen wij door het ontwikkelen van instrumenten, handvaten en professionaliseringstrajecten waardoor Partou blijft voldoen aan wet- en regelgeving en ontwikkelingen in de wetenschap.

HR Business Partner

Als HR Business Partner bij Partou zijn we nauw verbonden met alle collega HR Business Partner in de regio en van de andere regio's in het land. Wij zijn verantwoordelijk voor het volledige operationele HR-beleid binnen een regio en wij weten precies welke mensen wij op welke plek willen hebben en waarom. Daarbij komen werkzaamheden kijken op het gebied van verzuim, de strategische personeelsplanning en alle voorkomende taken rondom in-, door- en uitstroom.

Business Controller

Bij Business Control houden we ons voornamelijk bezig met de planning & control-cyclus (bijv. rapportages, begrotingen, beslissingscalculaties). Door veel gegevens te analyseren proberen we het sturen van Partou nog verder te optimaliseren. Dit doen wij zowel organisatie breed als gericht op regio.

Nieuwste vacatures

Benieuwd naar vacatures die passen bij deze afdeling en functies? Bekijk hieronder de nieuwste vacatures.

Alle vacatureschevron

Andere werkgebieden

Toch een kijkje nemen bij een andere afdeling? Bekijk hieronder welke afdelingen je nog meer aanspreken.

Alle werkgebiedenchevron