JavaScript is required
chevron-leftAlle werkgebieden

Kwaliteit & Pedagogiek

Wil jij op zo'n manier bijdragen aan de ontwikkeling van pedagogische medewerkers dat zij vol vertrouwen en plezier in hun werk staan?

De afdeling Kwaliteit & Pedagogiek bestaat uit een team van Pedagogisch Specialisten, projectmanagers en Pedagogisch coaches. Alle werkzaamheden van de afdeling KP&I zijn er op gericht om de kwaliteit van onze dienstverlening te optimaliseren. Denk hierbij aan proactieve ondersteuning en advies aan de operationele lijn ten aanzien van vraagstukken omtrent kwaliteit, pedagogiek en wet & regelgeving.

Pedagogisch Specialist

Als Pedagogisch Specialist ben je een belangrijke ambassadeurs van onze pedagogische visie. Je bent een inhoudelijk expert als het gaat om de ontwikkeling van kinderen én coachen zit in je bloed. Dankzij jouw kennis van ontwikkelingsfases en ontwikkelingsgebieden van kinderen ben je een goede sparringpartner voor onze pedagogisch coaches.

Pedagogisch coach

Als pedagogisch coach speel je een belangrijke rol bij het bevorderen van deskundigheid van pedagogische medewerkers. Je ondersteunt en coacht pedagogische medewerkers bij het uitvoeren van ons pedagogisch beleid in de praktijk. Dit doe je o.a. door coaching op de groep, coachen met videobeelden en het geven van inspiratiebijeenkomsten. Daarnaast kunnen pedagogische medewerkers bij jou terecht met pedagogische vragen. Jij ondersteunt de locatiemanager bij het optimaliseren van de pedagogische kwaliteit op de locatie.

Andere werkgebieden

Toch een kijkje nemen bij een andere afdeling? Bekijk hieronder welke afdelingen je nog meer aanspreken.

Alle werkgebiedenchevron