JavaScript is required
chevron-leftAlle werkgebieden

HR

Als collega op de afdeling HR focus je je op het vinden, binden en boeien van werknemers.

Hoe zorg jij ervoor dat medewerkers goed tot hun recht komen binnen een organisatie? Als collega op de afdeling HR focus je je op het vinden, binden en boeien van werknemers. Dit doen wij door het aantrekken, selecteren, belonen, begeleiden en ontwikkelen van mensen binnen onze organisatie. Onze HR bestaat uit verschillende afdelingen met elk hun expertisegebieden. Benieuwd naar welke afdelingen dit zijn? Je leest het allemaal op deze pagina!

Learning & Development

L&D houdt zich bezig met alles rondom leren en persoonlijke & professionele ontwikkelingen. Ons team, bestaande uit 6 collega's, bedenkt, ontwikkelt en organiseert trainingen, digitale leermiddelen en coaching om onze medewerkers te laten groeien. Dit alles doen we vanuit de gedachte dat nieuwe dingen leren je krachtiger en zekerder maakt.

Team BPV

Partou is een erkend leerbedrijf. Ons team BPV draagt bij aan de kwaliteit van onze organisatie als leerbedrijf. Samen met ruim 20 collega's vormen wij de schakel tussen de opleidingsinstituten, stagiairs en de werkbegeleiders.

Capaciteitsplanning

De afdeling adviseert op hoe je het meest efficiënt je team kan inzetten. De capaciteitenplanners adviseren dagelijks over de uitdagende puzzel: een passende personeelsplanning op basis van een optimale kind-planning.

media item image
quote

Werkgeluk begint bij jezelf. Dankzij het fijne team bij HR zit ik echt op mijn plek. Jij ook?

HR Specialist

Fleur

Employer Branding & Experience

Op afdeling Employer Branding & Experience staat de reis van de medewerker centraal. Van een pakkende wervingscampagne, een leuke onboarding, een cadeautje bij je jubileum of een gesprek over eventuele doorstroommogelijkheden, wij doen het voor de medewerker. Daarnaast zorgen wij er natuurlijk ook voor dat de personeelsadministratie van onze medewerkers op orde is. Dus als je meer of minder wil gaan werken, een andere functie gaat uitvoeren of op een andere locatie aan de slag gaat, wij zorgen ervoor dat dit op de juiste manier verwerkt wordt.

Vitaliteit en Verzuim

Afdeling Vitaliteit & Verzuim zet zich in om onze medewerkers zo Vitaal en gezond mogelijk aan het werk te hebben. Ons team bestaat uit 9 professionals die zich dagelijks inzetten voor de opvolging van de Wet Verbetering Poortwachter, interventies, regres en arbeidsongeschikte medewerkers. Wij ondersteunen de leidinggevenden bij het vervullen van de rol casemanager.

Nieuwste vacatures

Benieuwd naar vacatures die passen bij deze afdeling en functies? Bekijk hieronder de nieuwste vacatures.

Alle vacatureschevron

Andere werkgebieden

Toch een kijkje nemen bij een andere afdeling? Bekijk hieronder welke afdelingen je nog meer aanspreken.

Alle werkgebiedenchevron