Ruimte voor jouw ontwikkeling

Pedagogisch medewerkers creëren bij Partou niet alleen een warme, veilige omgeving voor kinderen. Ook voor elkaar! Dat heb je nodig om te groeien. Je kunt bij ons kiezen uit interne, externe en online trainingen en workshops en bijvoorbeeld een cursus bhv. Ontwikkel je je het liefst door met anderen te werken, dan kun je ook nieuwe kennis en ervaring opdoen door een stagiair te begeleiden! Ga je aan de slag als nieuwe collega, dan leren we je alles wat je over Partou moet weten omtrent onze onboarding. Heb je talenten die jou uniek maken? Onze Locatiemanagers houden deze goed in de gaten, zodat ze jou extra stimuleren in je ontwikkeling.

Volg onze opleiding tot baby-expert

Iedere baby is uniek en heeft een eigen ritme van eten, spelen en slapen. Werk jij als pedagogisch medewerker het liefst met deze kleintjes, dan krijg je van ons de interne opleiding tot baby-expert cadeau. Je start binnen het jaar met de interne babyspecialist opleiding, zodat je snel en effectief het verschil maakt in de ontwikkeling van baby’s. Je leert alles over de ontwikkeling van baby’s: hoe de hersenen zich ontwikkelen, welk effect dat heeft op hun gedrag, en bijvoorbeeld hoe je groei stimuleert met spelletjes en activiteiten.

Wat we pedagogisch medewerkers nog meer bieden

Naast onze cultuur en ruimte voor je eigen ontwikkeling, maken een aantal andere factoren het prettig om bij ons te werken: 

  • Ondersteuning door pedagogisch experts op ons servicekantoor.

  • Je bespaart geld met onze collectieve zorgverzekering.

  • Salaris conform de cao kinderopvang.

  • De mogelijkheid tot een flexibel contract.

  • Een VIP-dag met alle andere nieuwe collega’s + goede inwerkbegeleiding.

  • Veel ruimte voor eigen inbreng, visie en ideeën.

  • Heb je zelf kinderen? Lucky you! Want dan heb je ook nog recht op korting op Partou-kinderopvang. Je eigen kinderen krijgen ook nog eens voorrang.

Ben jij benieuwd naar het werken bij ons label Koningskinderen?

Op deze werkenbij-website vind je alle vacatures die Partou biedt. Heb je niet de juiste vacature gevonden? Kijk ook eens bij Koningskinderen. Dit is het label dat valt onder de vlag van KidsFoundation. Samen maken we ons sterk voor de best gewaardeerde kinderopvang van Nederland. De kinderopvanglocaties van Koningskinderen dragen allemaal een sprookjesnaam en zijn gehuisvest in tot de verbeelding sprekende panden.