JavaScript is required

Partou bied kansen voor ontwikkeling

label

Partou academie

calendar

media item image

Voor veel collega's is de baan waarmee zij Partou binnenkomen niet het eindpunt. Integendeel: veel pedagogisch medewerkers en locatiemanagers ontwikkelen zich binnen de organisatie. Partou wil daar ook alle kansen voor bieden, legt manager Learning & Development Sanne Verdegaal - de Groot uit.

Ontwikkelen binnen Partou

"Soms willen mensen zich verticaal ontwikkelen binnen de organisatie", vertelt Sanne. "Het is altijd goed als je dat soort ambities aangeeft bij je leidinggevende. Maar veel mensen vinden het ook fijn zich in de breedte te ontwikkelen en op verschillende manieren meer kennis op te doen over hun vak." Dit kan bijvoorbeeld met de trainingen in de online Partou Academie en door het aanbod op de studiedagen.

quote

Nieuwe dingen leren maakt je krachtig en zekerder

manager Learning & Development

Sanne Verdegaal - de Groot

Aanbod

Het team van Sanne zorgt voor een divers aanbod. Daar lees je alles over op Partouplein en in het boekje Groeien bij Partou. "De keuze is enorm: van omgaan met 'lastig' gedrag tot het verbreden van je kennis over het kinderbrein", vertelt ze.

Voor de meeste mensen draagt elke vorm van extra ontwikkeling bij aan het gevoel van eigenwaarde en geluk: "Nieuwe dingen leren of bekende dingen opnieuw activeren maakt je krachtig en zekerder, het zorgt ervoor dat je met zelfvertrouwen (nieuwe) taken kunt doen waardoor je persoonlijk groeit."

Relevante vacatures

Benieuwd naar vacatures die passen bij dit verhaal? Bekijk hieronder de relevante vacatures.

Alle vacatureschevron

Werkgebieden

Toch een kijkje nemen bij een andere afdeling? Bekijk hieronder welke afdelingen je nog meer aanspreken.

Alle werkgebiedenchevron