JavaScript is required
searchclose

Onze droomcollega's

label

Onze medewerkers

calendar

media item image

Iedereen heeft natuurlijk wel een collega die het extra speciaal of extra leuk maakt om mee samen te werken. Een droomcollega, zou je kunnen zeggen. Wat is nou precies een droomcollega? Een droomcollega is niet alleen gezellig en goed in de samenwerking, maar voelt zonder woorden aan wat je nodig hebt en zet dat stapje extra voor jou! Voor de zomer hebben alle collega’s de mogelijkheid gehad om een droomcollega te nomineren. Een collega die het verdient om in het zonnetje te worden gezet, die veel voor je betekent en die de award voor droomcollega zou mogen ontvangen. Hieruit zijn vier collega’s geselecteerd die Jamai op locatie heeft verrast met een droomcollega-award. Nieuwsgierig? Lees mee!

Christa

Christa is locatiemanager bij Partou. Het team van Christa heeft haar opgegeven omdat ze enorm blij zijn met haar als manager. Zo citeert het team: “Je biedt altijd een luisterend oor en bent echt een verbindende factor in het team”. Hartverwarmende woorden, die deze droomcollega-award ondersteunen.

werkgebeied cover afbeelding

Video

Bekijk de video

Linda

Linda is praktijkopleider bij Partou. Zij is genomineerd door haar collega Danielle. De rede dat zij haar heeft genomineerd is omdat: “Linda een goed oog voor detail heeft”. Daarbij weet zij precies wat echt belangrijk is. Een prachtig compliment en een droomcollega-award waard!

Michelle

Michelle is pedagogisch medewerker bij Partou. Zij is opgegeven door haar collega Caroline. “Jij bent echt een geboren pedagogisch medewerker”, aldus Caroline. Zij verdient het om in het zonnetje gezet te worden en werd verrast op haar kinderopvang locatie.

Ank

Ank werkt al vele jaren bij Partou en gaat bijna met pensioen. Haar collega’s hebben haar genomineerd, omdat zij vinden dat Ank het verdient om voor haar vertrek nog in het zonnetje gezet te worden. Na jaren te hebben genoten van Ank haar: inzet, creatieve ideeën en ongezouten mening, zal ze worden gemist!

Relevante vacatures

Benieuwd naar vacatures die passen bij dit verhaal? Bekijk hieronder de relevante vacatures.

Alle vacatureschevron

Werkgebieden

Toch een kijkje nemen bij een andere afdeling? Bekijk hieronder welke afdelingen je nog meer aanspreken.

Alle werkgebiedenchevron