JavaScript is required

Geldzorgen?

label

Tips

calendar

media item image

Dat werknemers goed in hun vel zitten, vinden we belangrijk. Als dit door financiële zorgen niet zo is, bieden we daarom gratis financieel advies of zelfs hulp van een geldcoach.

"Zorgen over geld wordt vaak gezien als een taboe-onderwerp", legt HR-expert Marjan Schaap uit. "Maar zeker in deze rare tijden, met inflatie en stijgende energieprijzen, is het absoluut geen schande als het mensen meer moeite kost om de eindjes aan elkaar te knopen.

quote

Soms maakt één gesprek al een groot verschil

HR-expert

Marjan Schaap

Hulp bieden

Onze medewerkers kunnen via hun leidinggevende of anoniem bij ons aankloppen voor advies. "De uitdagingen waar collega's tegenaanlopen zijn heel divers", vertelt Marjan. "Het kan gaan om een loonbeslag, of ze willen weten of het financieel daadwerkelijk gunstig is om meer te gaan werken. Soms veranderd ook de situatie van een collega door bijvoorbeeld een scheiding." We vinden het belangrijk dat medewerkers weten dat zij ook met dit soort vragen kunnen aankloppen. "Financiële zorgen hebben invloed op je dagelijkse leven en dus ook op je werk", aldus de HR-expert.

Coach

De hulp kan, net als de vragen variëren, vertelt Marjan. "Soms kan één gesprek al een groot verschil maken. soms helpt een budgetcoach om een plan te maken, of biedt een coach langere tijd begeleiding bij een schuldsanering."

werkgebeied cover afbeelding

Ontdek Partou

CTA textMeer info

Werkgebieden

Toch een kijkje nemen bij een andere afdeling? Bekijk hieronder welke afdelingen je nog meer aanspreken.

Alle werkgebiedenchevron