JavaScript is required

doorgroeien naar locatiemanager

label

PM magazine

calendar

media item image

Marieke Wijnveldt (32) maakte in korte tijd grote stappen binnen Partou. Een jaar geleden was zij nog pedagogisch medewerker, nu is Marieke locatiemanager in Voorhout, onder de rook van Den Haag.

"Ik begon twaalf jaar geleden als bso-medewerker bij een andere kinderopvangorganisatie. Daar heb ik vijf jaar gewerkt. Toen ben ik overgestapt naar Partou waar ik drie maanden op de bso heb gewerkt en al kon beginnen op het kinderdagverblijf. Hier heb ik alle leeftijden gezien, ik werkte jaren met veel plezier. Maar op den duur merkte ik toch dat ik mij steeds vaker verveelde. Ik heb toen bij mijn locatiemanager aangegeven dat ik dacht aan een andere positie."

quote

Toen er een vacature vrijkwam, pakte ik mijn kans

Locatiemanager

Marieke Wijnveldt

"Zij gaf me de kans om als assistent locatiemanager te beginnen. Dit heb k negen maanden gedaan. Toen er een vacature voor locatiemanager vrijkwam, pakte ik mijn kans. Zo'n nieuwe functie krijg je overigens niet zomaar. Ik had eerst twee gesprekken. En in het tweede gesprek moest ik een par casussen doen: hoe zou jij reageren als dit probleem zich voordoet?

Hoe wist ik dat ik locatiemanager zou kunnen zijn? Ik voel goed aan wat er speelt of hoe mensen zich voelen. En van nature hou ik van alles regelen. Een echte 'regelneef' zoals ze in mijn familie zeggen."

Relevante vacatures

Benieuwd naar vacatures die passen bij dit verhaal? Bekijk hieronder de relevante vacatures.

Alle vacatureschevron

Werkgebieden

Toch een kijkje nemen bij een andere afdeling? Bekijk hieronder welke afdelingen je nog meer aanspreken.

Alle werkgebiedenchevron