JavaScript is required

De voordelen van flexwerken in de kinderopvang

label

Artikelen

calendar

media item image

Flexibel werken geeft veel vrijheid, dat geldt ook voor de kinderopvang. Bij Partou bieden we de mogelijkheid om als pedagogisch medewerker flexibel te werken. Maar hoe ziet dit eruit? En wat zijn de voordelen van flexwerken in de kinderopvang? Dat vertellen we je graag in dit artikel.

Flexibiliteit en balans 

Werken wanneer het jou uitkomt helpt enorm met het in balans brengen van je werk- en privéleven. Of je nu studeert, andere verplichtingen hebt of gewoon je tijd graag anders indeelt, flexwerken geeft je de ruimte die je nodig hebt. Wij bieden jou de mogelijkheid om maximaal flexibel te werken als pedagogisch flexmedewerker. Geef eenvoudig per week jouw werkdagen en uren door en ga aan de slag op diverse locaties bij jou in de buurt.  

Afwisseling in je werk 

Als flexmedewerker bij Partou werk je op verschillende groepen. Zo kan het zijn dat je op maandag werkt in de kinderopvang en de volgende dag op de buitenschoolse opvang (bso). Zo is écht geen dag hetzelfde en blijft je werk afwisselend.  

Ontwikkeling 

Tijdens het werken als flexmedewerker pas jij je aan in verschillende situaties. Daardoor leer je het uitgebreide takenpakket van een pedagogisch medewerker, zowel op het kinderdagverblijf, peuteropvang als de buitenschoolse opvang. Ook bieden wij met onze eigen Partou Academie meer dan 600 trainingen aan waarin je kan blijven ontwikkelen.  

Zekerheid 

Als pedagogisch medewerker flex krijg jij de mogelijkheid om te werken als een zzp’er, maar heb jij de zekerheid van in loondienst werken.  

Is flexibel werken iets voor jou? 

Wij bieden jou de flexibiliteit die bij jouw leven past. Zelf je werkdagen én uren bepalen per week. Bekijk onze vacatures bij jou in de buurt voor meer informatie of solliciteer direct.  

Werkgebieden

Toch een kijkje nemen bij een andere afdeling? Bekijk hieronder welke afdelingen je nog meer aanspreken.

Alle werkgebiedenchevron