JavaScript is required

Balans tussen werk en privéleven in de kinderopvang

label

Artikelen

calendar

media item image

Het vinden van een goede balans tussen werk en privéleven is belangrijk. Bij Partou begrijpen we hoe belangrijk het is om deze balans te bewaren. Zo blijven onze medewerkers gelukkig, gezond en gemotiveerd. We vertellen je graag enkele manieren waarop wij helpen om een gezonde werk-privébalans te ondersteunen voor iedereen die in de kinderopvang werkt.

Flexibele werktijden 

Een van de grootste voordelen van werken bij Partou is onze flexibele werktijden. We bieden verschillende diensten aan. Van ochtend- tot avonduren, en de mogelijkheid om deeltijd te werken. Dit zorgt ervoor dat onze medewerkers hun werktijden kunnen afstemmen op hun privéleven.

Ondersteunende werkomgeving 

We geven onze medewerkers de ruimte om aan te geven waar ze behoefte aan hebben. Heb je naast het werken in de kinderopvang nog een baan? Of heb je een druk gezinsleven? Wij denken met je mee. Hoe onze medewerkers dit ervaren? Je leest het hier. 

Professionele ontwikkeling 

We geloven dat persoonlijke ontwikkeling sleutel is tot werkplezier. Partou biedt verschillende trainingen en cursussen die je professionele vaardigheden verbeteren, maar ook helpen bij persoonlijke groei. Zoals podcasts over werkgeluk en een training over vitaliteit. Dit maakt het werk in de kinderopvang een carrière met heel veel groeimogelijkheden. 

Gezondheids- en welzijnsprogramma’s 

Wij bieden diverse gezondheids- en welzijnsprogramma’s, van workshops over stressmanagement tot activiteiten die gericht zijn op het fysieke welzijn van onze medewerkers. Het welzijn van alle medewerkers is een prioriteit, omdat we geloven dat gelukkige en medewerkers de beste zorg bieden. 

Ben je op zoek naar een carrière waarin je kunt bloeien, zowel professioneel als persoonlijk? 

Werken in de kinderopvang bij Partou geeft je een unieke kans om een impactvolle carrière te combineren met genoeg privétijd. Bekijk onze vacatures hier.

Relevante vacatures

Benieuwd naar vacatures die passen bij dit verhaal? Bekijk hieronder de relevante vacatures.

Alle vacatureschevron

Werkgebieden

Toch een kijkje nemen bij een andere afdeling? Bekijk hieronder welke afdelingen je nog meer aanspreken.

Alle werkgebiedenchevron