Wat doe je als locatiemanager?

Er is één ding dat nooit verandert voor een locatiemanager bij Partou: je verantwoordelijkheid voor de dagelijkse gang van zaken op jouw locatie. Om ervoor te zorgen dat alles goed gaat, ondanks de hectiek van iedere dag, stuur je een team van pedagogisch medewerkers aan. Je biedt hen stabiliteit en inspiratie wanneer ze dat nodig hebben. Dat geldt ook voor de ouders van de kinderen op de locatie. Jij bent voor hen een vast aanspreekpunt. Het belangrijkste is dat iedereen op jouw locatie happy is: zowel jij, je collega’s, de kids waar jullie voor zorgen en hun ouders.

Jouw functie als locatiemanager is zo divers, omdat…

Hoewel jouw verantwoordelijkheden altijd hetzelfde zijn, is iedere dag anders. Dat is juist wat jij zo leuk vindt aan de baan! Het kan zomaar zo zijn dat je op één dag een rondleiding geeft aan aanstaande ouders, een sollicitatiegesprek afneemt en een afspraak hebt met een basisschooldirecteur. De functie is zo divers doordat je jouw locatie op jouw manier op de kaart mag zetten. Het is aan jou of je bijvoorbeeld een peutergym organiseert of een Partou-café begint. Je vindt het geen probleem dit alles uit te voeren op een manier die in lijn is met ons beleid.

Ons Servicekantoor staat ALTIJD voor jou klaar!

Het is heel begrijpelijk als jij ook een keer vragen hebt of met iets zit. Daarom staan je collega’s op het servicekantoor altijd voor jou klaar. Je kan bij hen terecht met beleidsvraagstukken en administratieve, facilitaire en personele zaken. Zo focus je je op de belangrijkste taak: zorgen dat jouw  locaties nog beter en leuker worden!

Wat wij je bieden?

Je hebt als locatiemanager bij ons een uitdagende baan waar je creatief kunt zijn en vrijheid hebt. Dat is natuurlijk niet het enige belangrijke, je wilt weten welke andere dingen deze functie aantrekkelijk maken. Dat vertellen we je graag:

  • 5% korting op de kinderopvang van Partou en een voorrangsregeling voor je eigen kind(eren).

  • Een dienstverband voor 32 – 36 uur per week.

  • Een collectieve zorgverzekering waar je geld mee bespaart.

  • Een telefoon van Partou.

  • Steun van een professioneel team van andere vestigingsmanagers, pedagogisch experts en communicatieadviseurs op ons servicekantoor.

  • Een salaris op basis van je opleiding en werkervaring.