Uitgelichte vacatures

Alle vacatures

‘‘Amber is medewerker Facilitair Servicedesk bij Partou. In deze video vertelt ze je graag meer over haar leuke functie.”

Amber aan het woord

‘‘“Wij vinden het de mooiste baan die je als pedagogisch medewerker kunt hebben”, aldus Marianne en Anouk. Ze werken op de kinderopvanglocatie bij het aanmeldcentrum van de IND in Den Bosch en vangen daar kinderen op van ouders, verzorgers of voogden die verblijf willen aanvragen in Nederland. “Deze kinderen hebben vaak heel veel meegemaakt.””

Werken bij de IND: ‘Bij ons mag een kind weer even kind zijn’
Werken bij de IND: ‘Bij ons mag een kind weer even kind zijn’

‘‘“Ik was op zoek naar meer verdieping en de mogelijkheid om extra waarde toe te voegen. Daarom ben ik bij de ondernemingsraad gegaan.” Dato de Weerd, pedagogisch medewerker op een van onze bso’s in Amsterdam-Oost, neemt na acht jaar afscheid van de TOR van Partou, omdat hij bijna met pensioen gaat. “Als ik jonger was geweest, was ik graag nog even doorgegaan.””

Ondernemingsraad Partou
Dato aan het woord

‘‘Femke (38) is Junior locatiemanager bij Villa Pjotter in Spanbroek. Femke neemt je graag mee in haar dag!”

24 uur met Femke Laan

‘‘Je kunt niet om haar uitbundige persoonlijkheid heen: alle ouders bij het kinderdagverblijf de BonBon Boerderij in Barendrecht zijn groot fan van pm’er Priscilla de Klerk (37). Met haar werk inspireert zij hen, haar collega’s en iedereen in haar omgeving. ‘Mijn collega’s denken heus wel eens: heb je haar weer, haha!’”

Collega's inspireren met je uitbundige persoonlijkheid

‘‘Kinderen lachen vaker dan volwassenen”

Nathalie Fransen
Pedagogisch Medewerker