JavaScript is required

Missie & visie Partou kinderopvang

Wij gunnen ieder kind een eerlijke kans op een mooie toekomst. Daar werken we elke dag aan, met wel 10.000 collega's op meer dan 700 locaties. Spelenderwijs laten we kinderen zichzelf, elkaar en de wereld ontdekken. Op onze kinderopvang – eigenlijk een mini-maatschappij – voelen ze zich vrij en vertrouwd. Om te oefenen en zich eindeloos te verwonderen. We dragen allemaal bij aan die ontdekkingstocht. Want juist ook wie jij en ik zijn en ónze talenten, maken hún wereld rijker.

Onze purpose

Een veerkrachtige samenleving voor een betere wereld

Met de juiste basis vormt zich een generatie die in staat is om invulling te geven aan een toekomstbestendige samenleving.

Onze visie

Kinderen vormen de wereld van morgen

Onze kinderopvang is als een mini-maatschappij waarin kinderen spelenderwijs, veilig en vertrouwd de wereld ontdekken. Hier ontwikkelen ze met leeftijdsgenoten belangrijke vaardigheden voor hun rol in de wereld van morgen. Zo leggen wij vandaag de basis voor een samenleving waarin iedereen gelijkwaardig is, ieders bijdrage wordt gewaardeerd en duurzaamheid vanzelfsprekend is.

Onze missie

Ieder kind spelenderwijs voorbereiden op de toekomst

In de cruciale kinderjaren (0-13 jaar) geven wij kinderen de best mogelijke en gelijkwaardige start. We stimuleren kinderen om zich te ontwikkelen en de waarde van hun eigen en elkaars talenten en beperkingen te ontdekken. Om te zorgen voor zichzelf, elkaar en de wereld om hen heen. Ieder kind in zijn eigen tempo en op zijn eigen manier. Partou-kinderen doen mee en laten hun stem horen; vanuit onderling respect en begrip voor verschillen.

media item image
quote

Kinderen vormen de wereld van morgen: kwaliteit in de kinderopvang moet je concreet willen aantonen!

CEO Partou Groep

Jeanine Lemmers

werkgebeied cover afbeelding

Klaar voor de toekomst

Lees verslag