JavaScript is required

Leren in de kinderopvang bij Partou

Wil jij bijdragen aan de toekomst en is het werken met kinderen echt iets voor jou? Lees verder, er zijn genoeg mogelijkheden!

Wil jij starten met jouw carrière in de kinderopvang? Wij bieden diverse mogelijkheden aan om een opleiding te volgen en tegelijkertijd te werken in de kinderopvang. Zo behaal jij een erkend diploma of een branchecertificaat om te mogen werken als pedagogisch medewerker en breng je jouw kennis, direct in praktijk.

leren met een bbl-opleiding

Wil jij de overstap maken naar de kinderopvang? Ontdek de mogelijkheden met een bbl-opleiding!

Tijdens deze 1,5 jaar durende opleiding, werk en leer je tegelijkertijd. Elke week breng je een dag door op school en werk je 12-20 uur op een locatie. De opleiding bieden wij aan voor zowel mbo 3 als mbo 4 niveau. Na succesvolle afronding van je opleiding, ontvang je een erkend mbo-diploma.

werkgebeied cover afbeelding

Meer informatie?

Lees hier meer

EVC-traject

Heb jij al relevante werkervaring opgedaan, als bijvoorbeeld gastouder of zorgmedewerker? Overweeg je de overstap naar een rol als pedagogisch medewerker te maken? Ontdek de mogelijkheden voor jou met ons EVC-traject. EVC staat voor erkenning verkregen competenties. Binnen 3-6 maanden behaal je, doormiddel van praktijk begeleiding, een erkend branchecertificaat.

werkgebeied cover afbeelding

Meer informatie?

Lees hier meer

Stage lopen

Wil je tijdens jouw opleiding stage lopen in de kinderopvang? Ontdek onze bol-stageplekken op diverse locaties door heel Nederland. Op locatie wordt je volledig opgenomen in het team en draai je actief mee op locatie. Tijdens je stageperiode nemen wij de tijd om je te begeleiden en te ondersteunen.

werkgebeied cover afbeelding

Meer informatie?

Lees hier meer

Direct solliciteren?

Bekijk onze nieuwste BBL vacatures.

Alle vacatureschevron
Partou shape icon backgroundlove

We zorgen voor

0

kinderen

Partou shape icon backgroundholdhand

Samen met

0

collega's

Partou shape icon backgroundhome

Dit doen we op

0

locaties