Hoe ervaart Esmeralda haar nieuwe stap?

Hoe het is om in de kinderdagopvang te werken

“Naast dat ik het heerlijk vind om voor anderen te zorgen en activiteiten te organiseren ben ik ook gek op het werken met kinderen. Het is fascinerend om ze stap voor stap te volgen in hun ontwikkeling. Daarom heb ik gekozen voor [...] Partou.” - Esmeralda

Wat maakt het kinderdagverblijf zo leuk?

Een veilige plek voor de allerkleinsten om samen te spelen en te leren

Als medewerker op één van onze kinderdagverblijven ben jij het vertrouwde gezicht voor onze jongste kindjes én hun ouders. Werken op het kinderdagverblijf betekent werken op een vaste locatie met collega’s die je wekelijks ziet. En waarmee je samen zorgt voor een fijn en vertrouwd leer- en speelklimaat voor de kinderen.

Waarom werken bij Partou?

Samen zorgen, samen spelen, samen groeien

Bij Partou bieden we kinderen een zorgzame, veilige en liefdevolle omgeving. Die omgeving bieden we ook aan elkaar, als collega's. En dat doen we Samen. De sfeer is bij ons altijd speels, energiek en opgewekt. We werken met plezier en dat zie je. De verbeeldingskracht en energie van de kinderen inspireert ons om steeds weer alles uit de dag te halen.

Meer over werken bij Partou

Hoe verloopt het sollicitatieproces?

Wat je kunt verwachten nadat je solliciteert bij Partou:

  • MATCHEN WE? Speel de Partou Experience in onze sollicitatietool. Hier krijgen wij en jij zelf meer inzicht in jouw competenties en je persoonlijkheid. We weten dan direct of we samen een match zijn.

  • TELEFONISCH CONTACT Is het een match? Wij nemen binnen 72 uur contact met je op om een eerste gesprek in te plannen! Daarbij heb jij direct de gelegenheid om vragen te stellen.

  • EERSTE ONTMOETING Bezoek de locatie en maak fysiek kennis met je nieuwe collega’s. We gaan in op jouw competenties en ervaring. En natuurlijk op jouw nieuwe baan.

  • MEELOOPDAG Werken op een locatie van Partou is iedere dag weer anders. Draai een dagdeel mee om de sfeer te proeven.

  • HET AANBOD Welkom bij Partou! Via het sollicitantenportaal upload je gemakkelijk alle belangrijke documenten voor jouw start. Je contract ontvang je digitaal, je hoeft alleen nog maar te tekenen!

  • WARM WELKOM Het feest kan beginnen. Je gaat aan de slag in je nieuwe team, in je nieuwe baan, en met nieuwe energie!

Wat betekent werken bij Partou?

“Ouders zijn altijd blij als hun kind na een leuke dag bij ons weer vrolijk in hun armen rent. Die kleine dingen vind ik heel belangrijk, daardoor kom ik elke dag weer met een fijn gevoel naar mijn werk.”

Nadia van Oene, Pedagogisch medewerker

Klaar voor jouw volgende stap?

Ben jij minimaal drie dagen per week beschikbaar en heb je interesse in een nieuwe job in de kinderdagopvang? Bekijk hieronder onze vacatures.

Tot gauw, bij Partou!

Solliciteer direct