Werken op de buitenschoolse opvang

Als medewerker op onze buitenschoolse opvang combineer je jouw sportieve, creatieve, muzikale of culturele talent met de opvang van kinderen in de leeftijd van 4 tot 13 jaar. We vertellen je er graag meer over!

Lees verder

Van baby tot peuter, van kleuter tot puber. Kinderen maken bij ons een avontuurlijke reis. Die reis maken ze samen met leeftijdsgenoten, vol plezier en nieuwe, positieve ervaringen. Op de buitenschoolse opvang bedenk je een tof middag- en vakantieprogramma vol met sportieve, creatieve en uitdagende activiteiten voor de kinderen. Zij komen na schooltijd en in de vakanties ontspannen én lekker uitrazen op de buitenschoolse opvang. Bij Partou werken wij met eigenwijze thema's gebaseerd op de belevingswereld, ervaringen en interesses van kinderen.

Jij bent er om ze een gezellige, leuke en actieve (mid)dag te bezorgen. Als vast gezicht op de groep en kartrekker binnen het team, of flexibel op de dagen die jij kunt werken in combinatie met een studie of parttime baan.

Sport & bewegen

Je zorgt ervoor dat de jeugdige sportfanaten na schooltijd en tijdens vakanties actief bezig kunnen zijn, kennismaken met nieuwe sporten, zoals bijvoorbeeld basketbal, én met een voldaan gevoel naar huis gaan. Sommige bso locaties zitten letterlijk midden tussen de sportvelden, ideaal als jezelf een actieve sporter bent! Je bent een entertainer, een teamplayer en tegelijkertijd lekker sportief bezig.

Podium & Expressie

De verkleedkist staat klaar, want vandaag staat er een tof toneelstuk op de planning. Heerlijk om te zien hoe de kinderen hun fantasie erop los kunnen laten. En morgen? Dan voeren we een dansstukje op. We kunnen niet wachten om de andere bso-kinderen te laten zien wat we geoefend hebben! Als pedagogisch medewerker bij de buitenschoolse opvang ben je actief betrokken bij diverse muziek, dans, theater en andere fantasievolle activiteiten op onze locatie!

Groen & gezond

Beleef de natuur! Op al onze locaties laten we de kinderen de natuur beleven en ze spelenderwijs de groene wereld ontmoeten. Boekjes lezen, knutselen met levensechte materialen, zoals herfstbladeren, takjes en schelpen, of groene vingers kweken in de moestuin. Heerlijk! Tijdens de kookworkshops gaan we aan de slag met verschillende groentes, de oogst uit de moestuin bijvoorbeeld, en maken de kinderen kennis met diverse smaken en smaakstructuren.

Fantasie & maken

Zelf iets maken, kritisch nadenken over hoe je dat gaat doen, welk materiaal de beste keuze om je project te laten slagen.. Leren door te doen!

Het eindresultaat is niet het belangrijkste, juist het plezier, ontdekken, fantaseren en zelf creëren staan centraal.

Samen & Spel

Speel een levensecht bordspel, of maak een escaperoom op de locatie. Samen en spel gaat over vriendschappen, kinderparticipatie en maatschappelijke activiteiten.

Pedagogisch medewerker op de buitenschoolse opvang

Bekijk hier onze bso vacatures!

Bekijk de vacatures