Kinderen maken bij ons een avontuurlijke reis

Van baby tot peuter, van kleuter tot puber. Kinderen maken bij ons een avontuurlijke reis. Die reis maken ze samen met leeftijdsgenoten, vol plezier en nieuwe, positieve ervaringen. Op de buitenschoolse opvang bedenk je een tof middag- en vakantieprogramma vol met sportieve, creatieve en uitdagende activiteiten voor de kinderen. Zij komen na schooltijd en in de vakanties ontspannen én lekker uitrazen op de buitenschoolse opvang. Bij Partou werken wij met eigenwijze thema's gebaseerd op de belevingswereld, ervaringen en interesses van kinderen.

Jij bent er om ze een gezellige, leuke en actieve (mid)dag te bezorgen. Als vast gezicht op de groep en kartrekker binnen het team, of flexibel op de dagen die jij kunt werken in combinatie met een studie of parttime baan.

Sport & bewegen

Je zorgt ervoor dat de jeugdige sportfanaten na schooltijd en tijdens vakanties actief bezig kunnen zijn, kennismaken met nieuwe sporten, zoals bijvoorbeeld basketbal, én met een voldaan gevoel naar huis gaan. Sommige bso locaties zitten letterlijk midden tussen de sportvelden, ideaal als jezelf een actieve sporter bent! Je bent een entertainer, een teamplayer en tegelijkertijd lekker sportief bezig.

Podium & Expressie

De verkleedkist staat klaar, want vandaag staat er een tof toneelstuk op de planning. Heerlijk om te zien hoe de kinderen hun fantasie erop los kunnen laten. En morgen? Dan voeren we een dansstukje op. We kunnen niet wachten om de andere bso-kinderen te laten zien wat we geoefend hebben! Als pedagogisch medewerker bij de buitenschoolse opvang ben je actief betrokken bij diverse muziek, dans, theater en andere fantasievolle activiteiten op onze locatie!

Contact

Heb je vragen over jouw carrière bij Partou? Onze enthousiaste medewerkers helpen je graag verder! Je kunt hen bereiken via werken@partou.nl