JavaScript is required

Bijbaan in de buurt

Volg jij een opleiding waarbij opvoeding en ontwikkeling van kinderen een onderdeel is? Kom werken bij Partou!

Op zoek naar een bijbaan? Kom werken op een kinderopvang bij jou in de buurt! Je bepaalt zelf welke dagen en hoeveel uur je werkt per week. Samen met de leukste collega’s, draag je bij aan de ontwikkeling en het speelplezier van onze kinderen. Ben jij actief en enthousiast? Zin in trefbal? Of doe je liever iets creatiefs met de kinderen? Werkervaring opdoen en jezelf blijven ontwikkelen? Bouw bij ons aan je CV en groei verder met onze Partou academie.

Generaties verder brengen?

Wist je dat je met een HBO opleiding Pedagogiek, Pabo, Social Work met 50% van je studiepunten mag werken bij ons op de BSO en met 75% van je studie punten op het kinderdagverblijf.

Heb je een universitaire opleiding Psychologie of pedagogische wetenschappen en heb je je propedeuse al op zak? Dan mag je ook bij ons van start.

Ben jij al in het bezit van een MBO 3 of 4 diploma richting Pedagogiek of onderwijsassistent, maar wil jij nog doorstuderen? Bouw vast aan je CV en doe relevante werkervaring op.

Benieuwd of je met jouw diploma of studiepunten aan de slag mag? Doe hieronder de diplomacheck.

Voordelen voor jou als student

  • Flexibel werken, alleen op dagen dat het jouw uitkomt

  • Met ruim 950 locaties is er altijd een Partou bij jou in de buurt 

  • Bouw aan jouw cv en doe relevante werkervaring op

  • Extra ontwikkelingen met onze eigen PM academie

  • Doorgroeimogelijkheden

  • Plezier met je collega’s, leuke teamuitjes en jouw persoonlijke ontwikkeling. Bij Partou sta jij als medewerker centraal!

Wil je meer weten?

Wat komt er zoals kijken bij een bijbaantje? Wij zetten de belangrijkste vragen voor jou op een rij. Lees je mee?

Partou shape icon backgroundcalculate

Wat ga je verdienen?

Wil je weten wat je gaat verdienen als je bij Partou aan de slag gaat als pedagogisch medewerker? Vul snel de salarischeck in met jouw gewenste uren en jaren ervaring en je komt achter je bruto maandsalaris.

Partou shape icon backgroundcirclecheck

Doe de diplomacheck!

Wil je weten of jouw diploma kwalificeert voor de functie van pedagogisch medewerker? Of dat je wellicht al met een aanvullend bewijs bij ons aan de slag mag? Vul jouw diplomanaam in en ontdek het gelijk.

Contact

Heb je vragen over jouw carrière bij Partou? Wij helpen je graag verder! Je kunt ons bereiken via werken@partou.nl