Pedagogisch medewerker

Als pedagogisch medewerkers kun je op een buitenschoolse opvang, kinderdagverblijf, peuterspeelzaal of een kindcentrum aan het werk. Welke opvangsoort je ook kiest, bij allemaal staan persoonlijke aandacht en plezier hebben voorop. Dit geldt niet alleen voor de kinderen maar ook voor onze collega’s. Daarom zijn we continu bezig te zijn met de ontwikkeling van de kinderen en van onze collega’s én organiseren we activiteiten als een workshop rappen, de Peuter 2-daagse of het maken van een film voor het UNICEF Kinderrechten filmfestival. 

Locatiemanager

Als Locatiemanager geef je op één dag een rondleiding aan aanstaande ouders, voer je een sollicitatiegesprek voor de peuteropvang én heb je een afspraak met een basisschooldirecteur. Het werk als Locatiemanager bij Partou is uitdagend, maar vooral divers. Het betekent zorgen dat je collega’s met een glimlach naar hun werk gaan, dat de kinderen plezier hebben en zich kunnen ontwikkelen én dat ouders hun kind met een gerust hart bij Partou kunnen achterlaten.

Stagiair(e)

Als je op de kinderopvang stage loopt, kom je elke dag met een glimlach thuis! Want kinderen zijn niet alleen enorm schattig, maar ze zijn vooral heel erg bijdehand en grappig. Volg je een pedagogische opleiding en zoek je een afwisselende stage waar je veel leert en waar je veel plezier hebt? Bij Partou zijn we altijd op zoek naar enthousiaste stagiairs. Met de juiste papieren en een positieve instelling leiden wij je graag op tot pedagogisch medewerker. En wie weet kun je dan na je opleiding bij Partou aan de slag.

Servicekantoor afdelingen

Wist jij dat Partou een eigen vastgoedafdeling heeft en dat er een team met pedagogisch coaches en adviseurs op het servicekantoor werkt? Op ons landelijk hoofdkantoor, gevestigd in Vianen, werken ruim 350 collega’s. Zij ontwikkelen het pedagogisch beleid en bieden onze pedagogisch medewerkers en Locatiemanagers ondersteuning bij hun werkzaamheden. Zo zijn er twaalf verschillende afdelingen op ons servicekantoor te vinden!

Contact

Heb je vragen over jouw carrière bij Partou? Onze enthousiaste medewerkers helpen je graag verder! Je kunt hen bereiken via werken@partou.nl